name

LEATHER STANDARD

Fordele for produktmærket LEATHER STANDARD

  • Operativ kvalitetssikring fra et af de uafhængige OEKO-TEX®-institutter reducerer omkostningerne sammenlignet med dit eget QS-system.

  • For brands er det ikke altid let at opretholde et overblik over de gyldige nationale og internationale krav. Vi overtager overvågningen af ​​den juridiske situation for dig, opdaterer løbende OEKO-TEX® kriteriekataloget og hjælper dig med at overholde internationale standarder. 

  • Mærkning af dine produkter med en uafhængig og tydelig etiket til læderartikler, der er testet for skadelige stoffer, er et fremragende marketingsværktøj. Kommuniker tydeligt til dine kunder, at du påtager dig ansvaret for den humanøkologiske produktsikkerhed i dine artikler og skiller dig således ud fra konkurrencen på en positiv måde.

  • Brug LEATHER STANDARD som en verdensomspændende standardprofil for dine indkøbs- og leveringsbetingelser. Det sparer dig lange og komplicerede afstemningsprocesser med dine forretningspartnere.

  • Svar på de voksende krav fra markedet og invester i din virksomheds troværdighed. Certificering fra uafhængige testinstitutter, som Teknologisk Institut i Danmark, styrker tilliden hos kunder og dine forretningspartnere på lang sigt.

  • Vi giver dig mulighed for at spare på omkostningerne ved testning. LEATHER STANDARD-certificeringsomkostningerne er fordelt på alle deltagende virksomheder i forsyningskæden baseret på et modulært system. Så jo større test-tæthed i forsyningskæden, jo lavere omkostninger for hver enkelt virksomhed.