name

STANDARD 100

Fordele ved produktmærket STANDARD 100

  • Det er dyrt at opbygge din egen kvalitetssikring. Lad vores uafhængige OEKO-TEX®-institut udføre arbejdet og koncentrere dig om din virksomhed. Vi tilbyder dig individuelle løsninger til forbedring af processer og produktkvalitet samt praktisk drivkraft til kvalitetsarbejdet.

  • Med et STANDARD 100-certifikat investerer du i din virksomheds troværdighed. I årevis har slutforbrugere stolet på STANDARD 100-mærket og det kan de forsat - din virksomhed vil helt sikkert tjene på denne tillid.

  • Omkostningerne til certificeringen fordeles på skuldrene af alle producenter, der er involveret i de foregående trin. Hvis vi allerede har testet komponenterne i henhold til STANDARD 100, behøver du ikke få gennemført yderligere certificering af det færdige produkt  - med undtagelse af sammensyede og sammensatte produkter. 

Teknologisk Institut Tekstil er den instans i Danmark der står for alle OEKO-TEX® certificeringerne, og vi opererer i overensstemmelse med ensartede og videnskabeligt verificerede standarder. Vi har overblik over de forskellige internationale krav for dig og på den måde får du sikkerhed, når du afslutter transaktioner på det globale marked.